Sub Sonik

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

Over Sub Sonik

Sub Sonik, geboren als Dion Mons op 6 december 1992 in Harderwijk, Nederland, is een toonaangevende DJ en muziekproducent die snel naam maakt in de hardstyle scene. Met zijn rauwe energie, krachtige beats en innovatieve producties heeft hij een groot publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

Sub Sonik begon zijn muzikale carrière in de vroege jaren 2010 en brak door met de release van zijn debuutsingle “Go Fuck Yourself” in 2014, die al snel populair werd binnen de hardstyle gemeenschap. Zijn muziek wordt gekenmerkt door een combinatie van harde kicks, donkere melodieën en een intense drive, wat zorgt voor een unieke en herkenbare sound.

Bekende nummers van Sub Sonik zijn onder andere “Nightmare,” “To Hell,” “Bringing The Riot,” en “Renegades.” Deze tracks tonen zijn talent voor het creëren van opzwepende en krachtige muziek die perfect aansluit bij de dynamische sfeer van de hardstyle scene. Zijn producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd in de sets van vele hardstyle DJ’s.

Sub Sonik staat ook bekend om zijn spectaculaire liveoptredens. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen ter wereld, zoals Defqon.1, Qlimax, Intents Festival, en Decibel Outdoor. Zijn sets zijn vol energie, precisie en interactie met het publiek, wat zorgt voor onvergetelijke ervaringen voor zijn fans.

Naast zijn werk als DJ en producer, is Sub Sonik ook actief betrokken bij het mentoren van opkomende talenten in de hardstyle scene. Hij deelt zijn kennis en passie voor muziek om de volgende generatie artiesten te inspireren en te ondersteunen.

Met zijn voortdurende innovatie en toewijding aan hardstyle blijft Sub Sonik een veelbelovende kracht in de muziekscene. Zijn unieke sound, creatieve visie en energieke optredens zorgen ervoor dat hij een blijvende impact maakt en een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.