Secret Cinema photo

Secret Cinema

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Secret Cinema photo

Over Secret Cinema

Secret Cinema, echte naam Jeroen Verheij, is een Nederlandse techno DJ en producer die sinds de late jaren ’90 een bepalende invloed heeft op de techno muziekscene. Zijn diepgaande producties en doordachte optredens hebben hem een reputatie bezorgd als een van de meest innovatieve en gerespecteerde artiesten in de wereld van elektronische muziek.

Jeroen begon zijn carrière onder verschillende aliassen, maar het was als Secret Cinema dat hij zijn ware passie voor diepe en melodische techno vond. Zijn muziek combineert complexe texturen met rijke, atmosferische geluiden, vaak resulterend in tracks die zowel krachtig als emotioneel zijn. Zijn hit “Timeless Altitude” is een klassieker in de techno-wereld en blijft een hoogtepunt in zijn indrukwekkende discografie.

Naast zijn solo-werkzaamheden is Secret Cinema ook de oprichter van Gem Records, een label dat dient als platform voor zowel opkomende als gevestigde techno talenten. Het label weerspiegelt zijn toewijding aan kwaliteitsmuziek en zijn voortdurende zoektocht naar vernieuwing binnen het genre.

Secret Cinema’s live-optredens zijn bekend om hun intensiteit en precisie. Hij is een vaste waarde op grote muziekfestivals zoals Awakenings en Time Warp, waar zijn sets geprezen worden om hun vermogen om het publiek me te nemen op een meeslepende auditieve reis.

Met meer dan drie decennia ervaring blijft Secret Cinema een invloedrijke kracht in de techno scene, voortdurend de grenzen verleggend en de toon zettend voor de toekomst van elektronische muziek.