Sandrien

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

Over Sandrien

Sandrien, een vooraanstaande figuur in de Nederlandse techno-scene, is bekend om haar diepe en meeslepende DJ-sets die haar een gerespecteerde positie hebben opgeleverd in de elektronische muziekwereld. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan twee decennia, heeft Sandrien zich onderscheiden door haar toewijding aan de authentieke geluiden van techno en haar vermogen om dynamische, emotioneel geladen muzikale reizen te creëren.

Beginnend in de late jaren ’90, ontwikkelde Sandrien haar vaardigheden in de bruisende clubscene van Amsterdam. Ze werd al snel een vaste waarde in iconische clubs zoals Trouw en is nu een regelmatige gast in de gerenommeerde club De School. Haar sets worden gekenmerkt door een zorgvuldige selectie van tracks die niet alleen de diepte en breedte van techno verkennen, maar ook haar vermogen laten zien om het publiek te verbinden met de pulserende energie van de muziek.

Naast haar optredens is Sandrien ook mede-oprichter van de invloedrijke Amsterdamse clubavond Imprint, die heeft geholpen om nieuwe talenten te lanceren en een platform te bieden voor gevestigde artiesten binnen de techno-gemeenschap. Deze avonden zijn essentieel geweest voor de verspreiding van techno in Nederland en hebben bijgedragen aan het cultiveren van een gepassioneerde en toegewijde fanbasis.

Sandrien’s invloed strekt zich uit tot internationale podia, waar ze bekend staat om haar technische bekwaamheid en het vermogen om krachtige muzikale verhalen te vertellen. Haar voortdurende passie voor techno en haar inzet voor muzikale uitmuntendheid maken haar een blijvende inspiratiebron binnen de elektronische muziekscene.