Roger Sanchez photo

Roger Sanchez

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Roger Sanchez photo

Over Roger Sanchez

Roger Sanchez, geboren op 1 juni 1967 in New York, is een internationaal befaamde Amerikaanse DJ en producer, die bekend staat om zijn invloedrijke bijdragen aan de housemuziek. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan drie decennia, heeft Sanchez zijn stempel gedrukt op de elektronische dansmuziekscene met zijn innovatieve sound en baanbrekende remixes.

Sanchez, ook bekend onder zijn alias ‘S-Man’, begon zijn muzikale reis in de bruisende clubscene van New York. Hij verwierf snel erkenning met zijn vermogen om diepe, soulvolle house te vermengen met invloeden uit Latin, garage en techno. Zijn internationale doorbraak kwam met de hit “Another Chance” in 2001, die een wereldwijde top-10 hit werd en de unieke stijl van Sanchez naar een breder publiek bracht.

Naast zijn succesvolle producties is Roger Sanchez ook bekend om zijn radioprogramma “Release Yourself”, een internationaal syndicaat dat housemuziekliefhebbers over de hele wereld bereikt. Dit programma heeft niet alleen zijn reputatie als DJ versterkt, maar ook zijn invloed als smaakmaker in de muziekindustrie.

Roger Sanchez heeft door de jaren heen talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder een Grammy voor zijn remixwerk. Hij blijft een veelgevraagd DJ op wereldwijde podia, bekend om zijn meesterlijke mixtechnieken en de energie die hij brengt in elke live set.

Met zijn voortdurende passie voor muziek en innovatie blijft Roger Sanchez een toonaangevende figuur in de wereld van housemuziek, en inspireert hij de volgende generatie van muzikanten.