Rebelion photo

Rebelion

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Rebelion photo

Over Rebelion

Rebelion, bestaande uit de Schotse producers Gary Crooks en Raymond McGuire, is een opkomend duo dat snel naam maakt in de hardstyle scene. Met hun krachtige beats, rauwe energie en innovatieve producties hebben ze een breed publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

Rebelion begon hun muzikale carrière in de vroege jaren 2010 en brak door met de release van hun track “Uprising” in 2016. Dit nummer werd al snel een hit in de hardstyle gemeenschap en markeerde het begin van hun opmars in de muziekindustrie. Hun muziek wordt gekenmerkt door een combinatie van harde kicks, epische melodieën en een energieke drive die perfect aansluit bij de intensiteit van de hardstyle scene.

Bekende nummers van Rebelion zijn onder andere “Rise of the Rebelz,” “Ghost of Us,” en “Outta Control.” Deze tracks tonen hun talent voor het creëren van opzwepende en meeslepende muziek die dansvloeren wereldwijd domineert. Hun producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd in de sets van vele hardstyle DJ’s.

Rebelion staat ook bekend om hun spectaculaire liveoptredens. Ze hebben opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen ter wereld, zoals Defqon.1, Decibel Outdoor, Qlimax en Intents Festival. Hun sets zijn vol energie, precisie en interactie met het publiek, wat zorgt voor onvergetelijke ervaringen voor hun fans.

Naast hun werk als DJ’s en producers, is Rebelion ook actief betrokken bij het mentoren van opkomende talenten in de hardstyle scene. Ze delen hun kennis en passie voor muziek om de volgende generatie artiesten te inspireren en te ondersteunen.

Met hun voortdurende innovatie en toewijding aan hardstyle blijft Rebelion een veelbelovende kracht in de muziekscene. Hun unieke sound, creatieve visie en energieke optredens zorgen ervoor dat ze een blijvende impact maken en een glansrijke toekomst tegemoet gaan.