Quintino

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Quintino

Quintino, echte naam Quinten van den Berg, geboren op 21 september 1985 in Den Helder, Nederland, is een internationaal erkende DJ en muziekproducent, vooral bekend om zijn invloedrijke bijdragen aan de elektronische dansmuziek, specifiek binnen het big room en electro house genre. Zijn krachtige en dynamische producties hebben hem een vaste plaats op de wereldpodia en in de harten van dance muziekliefhebbers overal verzekerd.

Quintino’s carrière nam een vlucht na de release van “Epic” in samenwerking met Sandro Silva in 2011. Dit nummer werd een wereldwijde hit en is iconisch geworden binnen de dance muziek, vaak gespeeld op festivals en in clubs wereldwijd. Dit succes hielp Quintino’s reputatie als een top DJ te vestigen en opende de deuren naar optredens op enkele van de grootste muziekfestivals, waaronder Tomorrowland en Ultra Music Festival.

Naast zijn bekende tracks heeft Quintino samengewerkt met enkele van de grootste namen in de industrie, zoals Tiësto en Steve Aoki, waardoor zijn invloed en bereik in de muziekscene verder uitgebreid werden. Zijn consistente output van hoogwaardige tracks en remixes heeft hem een loyale fanbasis opgeleverd en meerdere awards en nominaties.

Quintino staat bekend om zijn energieke optredens, technische vaardigheid, en het vermogen om het publiek met elk optreden te boeien. Zijn passie voor muziek en zijn toewijding aan zijn vak maken hem een blijvende inspiratiebron binnen de elektronische muziekwereld.