Miss Montreal

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Miss Montreal

Miss Montreal, het muzikale alter ego van Sanne Hans, heeft zich sinds haar debuut in 2008 ontpopt als een van de meest geliefde singer-songwriters in Nederland. Geboren op 22 september 1984 in Dedemsvaart, heeft Sanne met haar rauwe, emotionele stemgeluid en haar vermogen om zowel in het Engels als in het Nederlands te zingen, een unieke plek in de Nederlandse muziekscene verworven.

Met hits zoals “Just A Flirt”, “Hoe” in samenwerking met Nielson, en het ontroerende “Door De Wind”, een cover die ze ten gehore bracht tijdens het televisieprogramma ‘Beste Zangers’, heeft Miss Montreal een breed repertoire opgebouwd dat uiteenloopt van opgewekte popnummers tot diepgaande ballades. Haar muziek, vaak geïnspireerd door persoonlijke ervaringen, spreekt veel luisteraars aan door de herkenbare thema’s van liefde, verlies en zelfreflectie.

Naast haar succesvolle muziekcarrière is Sanne ook bekend van haar optredens op televisie als coach bij “The Voice of Holland” en haar eigen televisieprogramma’s, waarmee ze haar veelzijdigheid als entertainer heeft laten zien. Haar sympathieke persoonlijkheid en gevoel voor humor hebben bijgedragen aan haar populariteit, zowel op het podium als op het scherm.

Miss Montreal staat ook bekend om haar energieke live-optredens, waarbij haar interactie met het publiek en haar muzikale talenten zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Sanne’s toewijding aan haar muziek en haar fans is onmiskenbaar, en haar aanhoudende ontwikkeling als artiest belooft nog vele mooie muzikale momenten.

Met een constante stroom van nieuwe muziek en projecten blijft Miss Montreal een prominente en inspirerende figuur in de Nederlandse muziekwereld. Haar vermogen om authentiek te blijven, terwijl ze evolueert als artiest, maakt haar een voorbeeld voor velen en zorgt ervoor dat haar muziek blijft resoneren bij een breed publiek.