Marshmello

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Marshmello

Marshmello, geboren als Christopher Comstock op 19 mei 1992 in Philadelphia, Pennsylvania, is een wereldwijd bekende DJ en muziekproducent die bekend staat om zijn kenmerkende helm en hitproducties in de elektronische dance music (EDM). Met zijn unieke geluid en aanstekelijke producties heeft hij een groot internationaal publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

Marshmello begon zijn muzikale carrière in de vroege jaren 2010 en kreeg internationale bekendheid met de release van zijn single “Alone” in 2016. Het nummer werd een enorme hit en bereikte de top van de hitlijsten wereldwijd. Zijn muziek wordt gekenmerkt door een mix van melodieuze beats, catchy hooks en emotionele diepgang, wat zorgt voor een unieke en herkenbare sound.

Bekende nummers van Marshmello zijn onder andere “Happier” (met Bastille), “Silence” (met Khalid), “Friends” (met Anne-Marie), en “Wolves” (met Selena Gomez). Deze tracks tonen zijn talent voor het creëren van opzwepende en emotionele muziek die perfect aansluit bij de energieke sfeer van de elektronische muziekscene. Zijn producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd op festivals wereldwijd.

Marshmello staat ook bekend om zijn spectaculaire liveoptredens. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen ter wereld, zoals Tomorrowland, Ultra Music Festival en EDC Las Vegas. Zijn sets zijn vol energie en visuele pracht, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek.

Met zijn voortdurende innovatie en toewijding aan elektronische muziek blijft Marshmello een leidende kracht in de EDM-scene. Zijn unieke sound, creatieve visie en energieke optredens zorgen ervoor dat hij een blijvende impact maakt en een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.