Lost Frequencies

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Lost Frequencies

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet op 30 november 1993 in Brussel, België, is een wereldberoemde DJ en muziekproducent die bekend staat om zijn melodieuze en meeslepende bijdragen aan de elektronische dance music (EDM). Met zijn unieke geluid en aanstekelijke producties heeft hij een groot internationaal publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

Lost Frequencies begon zijn muzikale carrière in de vroege jaren 2010 en kreeg al snel internationale bekendheid met de release van zijn debuutsingle “Are You With Me” in 2014. Het nummer, een remix van een countrysong door Easton Corbin, werd een wereldwijde hit en bereikte de top van de hitlijsten in meer dan tien landen. Zijn muziek wordt gekenmerkt door een mix van melodieuze beats, catchy hooks en emotionele diepgang, wat zorgt voor een unieke en herkenbare sound.

Bekende nummers van Lost Frequencies zijn onder andere “Reality” (met Janieck Devy), “Beautiful Life” (met Sandro Cavazza), “Crazy” (met Zonderling), en “Like I Love You” (met The NGHBRS). Deze tracks tonen zijn talent voor het creëren van opzwepende en emotionele muziek die perfect aansluit bij de energieke sfeer van de elektronische muziekscene. Zijn producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd op festivals wereldwijd.

Lost Frequencies staat ook bekend om zijn spectaculaire liveoptredens. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen ter wereld, zoals Tomorrowland, Ultra Music Festival en Coachella. Zijn sets zijn vol energie en visuele pracht, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek.

Naast zijn werk als DJ en producer, is Lost Frequencies ook actief als mentor en educator in de muziekindustrie. Hij deelt zijn kennis en passie voor muziek om de volgende generatie artiesten te inspireren en te ondersteunen.