Lady Bee

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2024
  2. Royal Festival cover Royal Festival

    Royal Festival

    9-9 mei Hoek van Holland

Over Lady Bee

Lady Bee, geboren als Bianca Latupapua op 10 januari 1986 in Amsterdam, Nederland, is een getalenteerde DJ en muziekproducent die snel naam maakt in de Nederlandse en internationale dance scene. Met haar energieke beats, creatieve producties en krachtige optredens heeft ze een breed publiek weten te bereiken en indruk gemaakt op zowel fans als critici.

Lady Bee begon haar muzikale carrière als MC en switchte later naar DJ-ing, waar ze al snel bekendheid verwierf met haar unieke mix van house, moombahton en bass music. Haar doorbraak kwam in 2014 met de release van haar single “Drop It Down Like,” die al snel populair werd in clubs en op festivals wereldwijd. Haar muziek wordt gekenmerkt door een mix van opzwepende ritmes, pakkende hooks en dansbare grooves, wat zorgt voor een unieke en herkenbare sound.

Bekende nummers van Lady Bee zijn onder andere “Return of the Mack,” “Bucka,” en “Homeless Heart.” Deze tracks tonen haar talent voor het creëren van aanstekelijke en energieke muziek die perfect aansluit bij de levendige sfeer van de dance scene. Haar producties worden regelmatig gedraaid door grote namen in de industrie en hebben een vaste plek veroverd op dansvloeren wereldwijd.

Lady Bee staat ook bekend om haar spectaculaire liveoptredens. Ze heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals en evenementen in Europa, zoals Tomorrowland, Mysteryland en ADE (Amsterdam Dance Event). Haar sets zijn vol energie en interactie met het publiek, wat zorgt voor een onvergetelijke feestervaring.

Naast haar werk als DJ en producer, is Lady Bee ook betrokken bij het mentoren van opkomende talenten in de muziekindustrie. Ze deelt haar kennis en passie voor muziek om de volgende generatie artiesten te inspireren en te ondersteunen.

Met haar voortdurende innovatie en toewijding aan dance muziek blijft Lady Bee een veelbelovende kracht in de muziekscene. Haar unieke sound, creatieve visie en energieke optredens zorgen ervoor dat ze een blijvende impact maakt en een glansrijke toekomst tegemoet gaat.