Johnny 500 photo

Johnny 500

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

Johnny 500 photo

Over Johnny 500

Johnny 500, echte naam Johnny de Roode, is een dynamische Nederlandse DJ en muziekproducent die bekend staat om zijn energieke mix van urban, dancehall, en moombahton. Met zijn unieke sound en explosieve optredens heeft hij zich snel opgewerkt in de Nederlandse en internationale muziekscene, waarbij hij de dansvloeren op zijn kop zet met zijn aanstekelijke ritmes en beats.

Sinds het begin van zijn carrière heeft Johnny 500 naam gemaakt als een van de meest opwindende DJ’s in het nachtleven. Zijn tracks, vaak verrijkt met invloeden uit verschillende culturen, reflecteren zijn vermogen om traditionele geluiden te vermengen met moderne elektronische muziek. Zijn hit “Skurbah” is een perfect voorbeeld van zijn stijl die een breed publiek aanspreekt en de essentie van zijn artistieke expressie vangt.

Johnny 500 is niet alleen populair op de dansvloer, maar ook een gewilde DJ voor festivals en clubavonden, zowel in Nederland als daarbuiten. Hij is regelmatig te zien op grote evenementen zoals LatinVillage en Vunzige Deuntjes, waar zijn optredens garant staan

Naast zijn succesvolle DJ-carrière is Johnny 500 ook actief in de studio, waar hij samenwerkt met andere artiesten en werkt aan zijn eigen muziekproducties. Zijn creatieve energie en passie voor muziek maken hem een veelzijdig en innovatief figuur in de muziekindustrie.