Jamie Jones

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Jamie Jones

Jamie Jones, geboren op 28 oktober 1980 in Caernarfon, Wales, is een wereldberoemde DJ en muziekproducent die bekend staat om zijn innovatieve en invloedrijke bijdragen aan de house- en techno scene. Met zijn kenmerkende geluid en energieke optredens heeft hij zichzelf gevestigd als een toonaangevende kracht in de elektronische muziekwereld.

Jones begon zijn carrière in de vroege jaren 2000 en maakte snel naam met zijn unieke mix van diepe, funky baslijnen en hypnotiserende melodieën. Zijn doorbraak kwam in 2009 met de release van zijn debuutalbum “Don’t You Remember The Future,” dat lovende kritieken kreeg en zijn positie in de muziekscene versterkte. Zijn tracks, zoals “Summertime” en “Hungry For The Power,” zijn klassiekers geworden in clubs over de hele wereld.

Naast zijn succesvolle producties is Jamie Jones de oprichter van het invloedrijke label Hot Creations, dat vele toonaangevende artiesten in de house en techno heeft gelanceerd. Hij is ook de drijvende kracht achter het populaire evenement Paradise, dat bekend staat om zijn legendarische feesten op Ibiza en wereldwijd.

Jamie Jones staat bekend om zijn dynamische liveoptredens en heeft opgetreden op de grootste festivals en evenementen, waaronder Coachella, Glastonbury, en Burning Man. Zijn sets zijn een perfecte mix van energie, creativiteit en interactie met het publiek, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Met zijn voortdurende innovatie en toewijding aan muziek blijft Jamie Jones een invloedrijke en gerespecteerde figuur in de elektronische muziekscene. Zijn unieke sound en passie voor het vak zorgen ervoor dat hij een blijvende impact maakt en een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.