Hardwell

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Hardwell

Hardwell, geboren als Robbert van de Corput op 7 januari 1988 in Breda, Nederland, is een van de meest iconische figuren in de wereld van elektronische dansmuziek. Als pionier van de big room house en electro house genres, heeft Hardwell een doorslaggevende rol gespeeld in het vormgeven van de moderne EDM-scene. Zijn explosieve tracks en elektriserende live-optredens hebben hem een wereldwijde fanbase en talrijke onderscheidingen opgeleverd, waaronder twee keer de titel ’s werelds nummer één DJ in de DJ Mag Top 100 DJs poll.

Hardwell’s muzikale reis begon op jonge leeftijd, en hij tekende zijn eerste platencontract toen hij nog maar 14 was. Zijn doorbraak kwam met de release van “Spaceman” in 2012, die uitgroeide tot een internationale dance anthem. Dit succes werd gevolgd door hits zoals “Apollo” en samenwerkingen met topartiesten zoals Tiësto en Armin van Buuren, versterkend zijn status als een superster DJ.

Naast zijn succes in de muziek heeft Hardwell ook een impact gemaakt met zijn label Revealed Recordings, dat een platform biedt voor opkomende artiesten in de dance muziek. Zijn passie voor muziek strekt zich ook uit tot filantropie; via zijn United We Are Foundation zet hij zich in voor wereldwijde onderwijsprojecten.