Freddy Moreira photo

Freddy Moreira

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
Freddy Moreira photo

Over Freddy Moreira

Freddy Moreira, geboren op 19 april 1993 in Rotterdam, Nederland, is een dynamische DJ en producer die snel naam heeft gemaakt binnen de Europese muziekscene, vooral bekend om zijn energieke en opzwepende optredens. Moreira’s stijl is een aanstekelijke mix van urban, moombahton, dancehall, en house muziek, waardoor hij een brede aantrekkingskracht heeft en een vaste favoriet is op feesten en festivals.

Sinds het begin van zijn carrière heeft Freddy zich onderscheiden met zijn vermogen om verschillende muziekgenres te vermengen, wat resulteert in high-energy sets die gegarandeerd elke dansvloer in beweging brengen. Zijn muzikale producties zijn vaak voorzien van ritmische beats en catchy melodieën, gekenmerkt door invloeden uit zowel de Caribische als de westerse muziektradities.

Moreira’s doorbraak kwam met tracks als “Omlaag” en remixes van populaire nummers, die hem snel populair maakten bij een jong en energiek publiek. Zijn talent en charisma op het podium hebben hem optredens opgeleverd op enkele van de grootste muziekfestivals in Nederland en daarbuiten, zoals Mysteryland en Solar Weekend.

Naast zijn succes in de muziekwereld is Freddy Moreira ook actief op sociale media, waar hij een aanzienlijke volgersbasis heeft opgebouwd, en interacteert hij regelmatig met fans door middel van livestreams en posts. Zijn voortdurende betrokkenheid bij zijn publiek en zijn passie voor muziek maken hem een opvallende figuur in de dynamische wereld van elektronische dansmuziek.