DJ Snake photo

DJ Snake

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
DJ Snake photo

Over DJ Snake

DJ Snake, geboren als William Sami Étienne Grigahcine op 13 juni 1986 in Parijs, Frankrijk, is een wereldberoemde DJ en muziekproducent die een enorme impact heeft gehad op de elektronische muziekscene. Met een unieke mix van EDM, hip-hop en pop, heeft hij talloze hits geproduceerd en wereldwijd succes behaald.

DJ Snake begon zijn carrière in de vroege jaren 2000, en zijn doorbraak kwam in 2013 met de release van “Turn Down for What,” een samenwerking met Lil Jon. Dit nummer werd een internationale hit en vestigde DJ Snake als een toonaangevende kracht in de muziekindustrie. Zijn kenmerkende stijl, gekenmerkt door zware baslijnen en opzwepende beats, heeft hem een grote aanhang opgeleverd.

Andere bekende tracks van DJ Snake zijn onder meer “Lean On” met Major Lazer en MØ, “Let Me Love You” met Justin Bieber, en “Taki Taki” met Selena Gomez, Ozuna en Cardi B. Deze nummers hebben miljarden streams verzameld en domineren de hitlijsten wereldwijd. DJ Snake’s muziek wordt gekenmerkt door zijn energieke producties en vermogen om genres te overbruggen, wat hem een unieke positie in de muziekindustrie geeft.

DJ Snake staat ook bekend om zijn spectaculaire liveoptredens. Hij heeft opgetreden op de grootste muziekfestivals ter wereld, waaronder Coachella, Tomorrowland, en Ultra Music Festival. Zijn sets zijn vol energie en visueel verbluffend, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek.

Met zijn constante innovatie en hitproducties blijft DJ Snake een invloedrijke figuur in de elektronische muziek. Zijn vermogen om diverse muziekstijlen te combineren en zijn samenwerking met topartiesten zorgen ervoor dat hij een blijvende impact heeft op de wereldwijde muziekscene.