DJ Isaac photo

DJ Isaac

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

DJ Isaac photo

Over DJ Isaac

DJ Isaac, geboren als Roel Schutrups op 8 juni 1974 in Winschoten, Nederland, is een toonaangevende DJ en muziekproducent in de hardstyle scene. Met meer dan twee decennia aan ervaring en een indrukwekkend repertoire, wordt hij beschouwd als een van de grondleggers van het genre en blijft hij een invloedrijke figuur in de wereld van elektronische muziek.

Isaac begon zijn carrière in 1995 en brak door met de release van “On the Edge” in 1998. Dit nummer legde de basis voor zijn kenmerkende hardstyle geluid, gekenmerkt door harde kicks, krachtige baslijnen en melodieuze synths. Zijn tracks zoals “Bitches”, “Go Insane” en “Burn” zijn uitgegroeid tot klassiekers binnen de hardstyle gemeenschap en worden nog steeds veelvuldig gedraaid.

Naast zijn solocarrière heeft DJ Isaac samengewerkt met prominente artiesten zoals D-Block & S-te-Fan, Wildstylez en Headhunterz, wat heeft geleid tot memorabele tracks als “Alive” en “In the Dark”. Zijn muziek heeft een perfecte balans tussen harde en melodieuze elementen, wat een unieke en opwindende luisterervaring biedt.

DJ Isaac staat bekend om zijn energieke liveoptredens en heeft opgetreden op de grootste festivals ter wereld, waaronder Defqon.1, Qlimax, Decibel Outdoor en Tomorrowland. Zijn sets zijn technisch vaardig en creëren een onvergetelijke sfeer op de dansvloer.

Als mentor voor opkomende talenten en een pionier in de hardstyle scene blijft DJ Isaac relevant en innovatief. Zijn blijvende invloed en toewijding aan het genre maken hem een iconische figuur in de elektronische dansmuziek.