De Sluwe Vos photo

De Sluwe Vos

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

De Sluwe Vos photo

Over De Sluwe Vos

De Sluwe Vos, de artiestennaam van Robert Vosmeijer, is een prominente figuur in de Nederlandse elektronische muziekscene, bekend om zijn energieke en meeslepende techno en house sets. Geboren en getogen in Deventer, Nederland, heeft hij zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde DJ’s en producers in het land, met een kenmerkende stijl die diepgeworteld is in de rijke traditie van elektronische dansmuziek.

Zijn carrière nam een vlucht met optredens op grote festivals zoals Lowlands, Awakenings en Dekmantel, waar zijn krachtige performances en zijn vermogen om het publiek te verbinden met de muziek hem veel lof opleverden. De Sluwe Vos staat bekend om zijn technische vaardigheid en dynamische producties, die vaak elementen van zowel old-school house als moderne techno bevatten.

Naast zijn succesvolle live-optredens heeft De Sluwe Vos ook diverse tracks en EP’s uitgebracht die goed ontvangen zijn in de underground muziekscene. Zijn werk op labels zoals Patron Records en zijn eigen label, Kontra Muziek, toont zijn talent voor het produceren van diepe, gelaagde tracks die zowel op de dansvloer als daarbuiten resoneren.

Zijn toewijding aan kwaliteitsmuziek en zijn actieve rol in de muziekcommunity hebben De Sluwe Vos een gerespecteerde positie in de industrie opgeleverd. Hij blijft een belangrijke invloed in de techno- en house-scenes, zowel in Nederland als internationaal, en inspireert de volgende generatie artiesten met zijn passie en innovatieve aanpak.