Chris Stussy photo

Chris Stussy

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Chris Stussy photo

Over Chris Stussy

Chris Stussy, opkomend talent uit Nederland, heeft zich snel gevestigd als een van de meest invloedrijke figuren in de wereld van de housemuziek. Met een kenmerkende stijl die diepe grooves combineert met soepele, jazzy vibes, heeft Stussy een unieke sound gecreëerd die hem onderscheidt binnen de moderne elektronische muziekscene.

Sinds het begin van zijn carrière in het midden van de 2010s heeft Chris Stussy een indrukwekkend repertoire opgebouwd, met releases op vooraanstaande labels zoals Eastenderz, PIV Records, en zijn eigen label Up The Stuss. Zijn muziek wordt gekenmerkt door rijke texturen, gelaagde percussie en een subtiel gebruik van samples, wat elke track een fris en boeiend geluid geeft.

Chris Stussy’s invloed strekt zich ver uit buiten de studio; hij is ook een gevierd DJ wiens sets bekend staan om hun energie en vermogen om het publiek te boeien. Hij is een vaste waarde geworden op internationale podia, met optredens op grote festivals en in toonaangevende clubs over de hele wereld. Zijn dynamische live performances demonstreren zijn diepgaande begrip van de dansvloer, waardoor hij een geliefde figuur is geworden bij housemuziekfans.

Naast zijn succes als DJ en producer is Stussy ook een mentor en inspiratiebron voor opkomende artiesten in de scene. Zijn toewijding aan het bevorderen van kwaliteitsmuziek en zijn passie voor innovatie blijven hem vooruit stuwen in zijn carrière.