Blasterjaxx photo

Blasterjaxx

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Blasterjaxx photo

Over Blasterjaxx

Blasterjaxx, bestaande uit het Nederlandse duo Thom Jongkind en Idir Makhlaf, heeft zich stevig gevestigd in de wereld van de big room house en electro house muziek. Sinds hun samenwerking in 2010 is Blasterjaxx bekend geworden om hun krachtige, energieke beats en grootse melodieën, die hen tot favorieten op de grootste elektronische muziekfestivals over de hele wereld hebben gemaakt.

Blasterjaxx brak door in 2013 met hun hit “Faith”, die een internationaal succes werd en hen hielp een wereldwijd publiek te bereiken. Dit succes leidde tot verdere hits zoals “Mystica” en “Rocket”, een samenwerking met W&W, die hun reputatie als meesters van de big room house verder versterkten. Hun muziek wordt gekenmerkt door epische drops, krachtige melodieën en een energie die de menigte gegarandeerd in beweging krijgt.

Naast hun succes in de muziekcharts heeft Blasterjaxx ook een indrukwekkende lijst met optredens op enkele van de grootste muziekfestivals ter wereld, waaronder Tomorrowland, Ultra Music Festival en Electric Daisy Carnival. Hun dynamische optredens staan bekend om hun vermogen om het publiek te electrificeren en zijn een belangrijk onderdeel van hun aanhoudende populariteit.

Blasterjaxx heeft ook hun eigen muzieklabel, Maxximize Records, opgericht onder de vleugels van Spinnin’ Records. Dit label heeft hen een platform geboden om nieuwe talenten te promoten en hun invloed in de dance muziekindustrie uit te breiden.

Met hun aanhoudende innovatie en toewijding aan het creëren van krachtige muziek blijft Blasterjaxx een belangrijke kracht in de elektronische dansmuziekscene. Hun muziek blijft evolueren, maar behoudt de energie en het gevoel van avontuur dat hen oorspronkelijk op de kaart zette.