BIGGI photo

BIGGI

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2022
  2. Dance Valley cover Dance Valley

    Dance Valley

    13-13 aug Velsen-Zuid

BIGGI photo

Over BIGGI

BIGGI, geboren als Biggi Smallz in Nederland, is een van de meest veelzijdige DJ’s in de Nederlandse dance scene, bekend om zijn vermogen om diverse muziekstijlen te mixen tot een energieke en aanstekelijke set. Zijn kenmerkende stijl, die elementen van house, urban, en eclectische beats combineert, heeft hem een geliefde figuur gemaakt onder een breed publiek zowel nationaal als internationaal.

BIGGI begon zijn carrière in de vroege jaren 2000 en maakte snel naam door zijn dynamische aanwezigheid en muzikale innovatie. Hij staat bekend om zijn charisma en energie op het podium, wat elke performance een onvergetelijke ervaring maakt voor het publiek. Zijn aanpak heeft hem optredens opgeleverd op enkele van de grootste muziekpodia en festivals, zoals Dance Valley en Mysteryland, waar hij steeds weer bewijst waarom hij als een pionier in de scene wordt beschouwd.

Naast zijn live-optredens is BIGGI ook actief in de muziekproductie, waar hij tracks heeft gecreëerd die zijn unieke sound weerspiegelen. Zijn werk strekt zich uit over verschillende muziekgenres, waardoor hij een breed scala aan muziekliefhebbers aanspreekt. Zijn vermogen om verschillende muzikale elementen naadloos te integreren heeft hem respect opgeleverd in de DJ-gemeenschap en daarbuiten.

BIGGI’s invloed in de muziekindustrie blijft groeien, en zijn voortdurende toewijding aan het vernieuwen van zijn muziek en het verbreden van zijn artistieke horizon beloven nog veel meer succes in de toekomst.