Bart Skils photo

Bart Skils

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2024
  2. Oranjebloesem cover Oranjebloesem

    Oranjebloesem

    27-27 apr Amsterdam

Bart Skils photo

Over Bart Skils

Bart Skils, geboren en getogen in Amsterdam, Nederland, is een internationaal erkende techno DJ en producer wiens invloed op de techno scene wereldwijd voelbaar is. Met zijn carrière die al sinds de late jaren ’90 duurt, heeft Bart Skils zich gevestigd als een van de leidende figuren in de techno muziek met zijn diepe, krachtige en ritmische beats.

Bart begon zijn carrière in de bloeiende clubscene van Amsterdam, waar hij al snel een naam voor zichzelf maakte door zijn vermogen om meeslepende sets te draaien die techno liefhebbers aantrekken. Zijn sound, die zowel dynamisch als melodisch is, heeft een perfecte balans tussen dansbaarheid en technische precisie, waardoor hij een favoriet is op zowel clubavonden als grote festivals.

Een van de belangrijkste hoogtepunten in zijn carrière is de samenwerking met de legendarische techno pionier Adam Beyer. Samen hebben ze enkele van de meest iconische tracks in de techno wereld geproduceerd, waaronder “Your Mind”, die uitgroeide tot een internationale clubhit en een van de meest herkenbare tracks in de moderne techno scene werd.

Bart Skils is ook een vast onderdeel van Drumcode, het vooraanstaande techno label opgericht door Adam Beyer. Zijn releases op Drumcode, zoals “Voodoo Child”, “Lost Boys” en “Bells of the Revolution”, zijn exemplarisch voor zijn talent om krachtige en meeslepende techno te produceren die de tand des tijds doorstaat.

Naast zijn productiewerk, blijft Bart Skils een veelgevraagd DJ op wereldwijde podia, bekend om zijn energieke en doordachte optredens. Zijn sets zijn een mix van eigen producties en zorgvuldig uitgekozen tracks die de essentie van techno belichamen. Met zijn aanhoudende passie voor muziek en zijn voortdurende invloed op de techno scene blijft Bart Skils een inspirerende kracht in de wereld van elektronische muziek.