ANOTR photo

ANOTR

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
ANOTR photo

Over ANOTR

ANOTR, bestaande uit het Nederlandse duo Jesse van der Heijden en Oguzhan Guney, heeft zich snel gevestigd als een opvallende naam in de housemuziekscene. Sinds hun debuut in 2015, hebben ze een frisse draai gegeven aan de klassieke house sound, waardoor ze internationaal bekendheid hebben gewonnen.

Het Amsterdamse duo staat bekend om hun energieke en groovy aanpak van housemuziek, die vaak elementen van jazz, funk en soul bevat. Hun tracks kenmerken zich door levendige ritmes, diepe bassen, en een duidelijke voorliefde voor het gebruik van organische instrumenten gemixt met elektronische geluiden. Deze combinatie resulteert in muziek die zowel dansbaar is als een brede luisterervaring biedt.

ANOTR heeft een aantal indrukwekkende releases op hun naam staan. Hun vroege werk zoals “Strobe” en “Funk Phenomena” bracht hen onder de aandacht van grote labels en prominente DJs in de housemuziekscene. Ze hebben tracks uitgebracht op gerenommeerde labels zoals NO ART, Armada Music en Defected Records, waarmee ze de kwaliteit en het bereik van hun muziek verder hebben uitgebreid.

Het duo is ook actief in de internationale clubscene en op festivals. Hun optredens staan bekend om de dynamische energie en het vermogen om het publiek te betrekken met hun unieke sound. ANOTR’s aanwezigheid in de clubscene wordt versterkt door hun dj-sets die naadloos klassieke house invloeden combineren met moderne beats en grooves.

Naast hun werk als producers en DJ’s, zetten Jesse en Oguzhan zich in om opkomende talenten te ondersteunen door hun platform en label NO ART te gebruiken om nieuwe artiesten en innovatieve housemuziek te promoten. Door hun toewijding aan kwaliteitsmuziek en hun voortdurende invloed op de housemuziekscene, blijft ANOTR een belangrijke naam om in de gaten te houden binnen de wereldwijde elektronische muziekgemeenschap.