Angernoizer photo

Angernoizer

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Angernoizer photo

Over Angernoizer

Angernoizer, wiens echte naam Joey van Ingen is, staat bekend als een van de meest intense figuren binnen de hardcore en uptempo hardcore scène. Afkomstig uit Nederland, heeft Angernoizer sinds zijn opkomst een diepe impact gemaakt met zijn harde, onverzettelijke geluid dat de grenzen van de hardcore muziek verlegt.

Joey begon zijn carrière in de muziekindustrie met een diepe passie voor hardcore muziek, en al snel ontwikkelde hij de Angernoizer persona, waaronder hij begon te produceren en optreden. Zijn muziek is extreem en krachtig, vaak gekenmerkt door een ongekend hoog BPM, agressieve kicks en een algehele rauwe energie die zijn tracks onderscheidend maakt in de hardcore gemeenschap.

Angernoizer is vooral bekend om tracks zoals “De Moeder”, “Gas Met Die Zooi”, en samenwerkingen met andere hardcore artiesten zoals DRS en NSD, die stuk voor stuk worden geprezen om hun brute kracht en energie. Zijn muziek wordt vaak gezien als een perfecte vertegenwoordiging van de uptempo subgenre binnen de hardcore scene, waar snelheid en intensiteit centraal staan.

Naast zijn succesvolle tracks heeft Angernoizer een reputatie opgebouwd door zijn dynamische optredens. Hij is een veelgevraagde naam op hardcore evenementen en festivals zoals Dominator, Harmony of Hardcore, en Thunderdome, waar hij bekend staat om zijn vermogen om het publiek met zijn energieke sets in extase te brengen.

Met een onverzettelijke toewijding aan de hardcore en uptempo genres, blijft Angernoizer een belangrijke speler in de scene, constant bezig met het pushen van de muzikale grenzen en het leveren van onvergetelijke muzikale ervaringen aan zijn fans wereldwijd.