Angerfist photo

Angerfist

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Angerfist photo

Over Angerfist

Angerfist, wiens echte naam Danny Masseling is, is een van de meest invloedrijke figuren in de wereld van de hardcore techno. Geboren op 20 juni 1981 in Almere, Nederland, heeft Angerfist zich ontwikkeld tot een internationaal erkend DJ en producer, beroemd om zijn krachtige en agressieve hardcore beats. Zijn kenmerkende optredens, waarbij hij altijd een hockeymasker draagt, hebben hem een iconische status verleend binnen de hardcore scene.

Angerfist begon zijn muzikale carrière in 2001 en brak door met de track “Criminally Insane”, die snel een anthem werd in de hardcore gemeenschap. Sindsdien heeft hij een indrukwekkend repertoire opgebouwd met nummers zoals “Raise & Revolt”, “Knock Knock”, en “Incoming”. Zijn muziek is herkenbaar aan de intense BPM, distorte kicks en donkere, atmosferische melodieën die vaak geladen zijn met energie en agressie.

Angerfist staat ook bekend om zijn productieve output, met meerdere albums onder zijn riem, waaronder “Pissin’ Razorbladez”, “Mutilate”, en “Retaliate”. Zijn albums hebben hem geholpen om meerdere keren de topposities te bereiken in de jaarlijkse DJ Mag Top 100 DJs lijst, wat zeldzaam is voor een hardcore DJ.

Zijn optredens zijn grootse, energieke ervaringen, met optredens op enkele van de grootste elektronische muziekfestivals ter wereld, zoals Tomorrowland, Dominator en Masters of Hardcore. Angerfist’s muziek spreekt niet alleen de diehard hardcore fans aan, maar trekt ook regelmatig nieuwe luisteraars aan door zijn dynamische en krachtige stijl.

Als een pionier in de hardcore scene, blijft Angerfist een drijvende kracht, voortdurend vernieuwend en zijn muzikale grenzen verleggend. Zijn invloed strekt zich ver uit over de muziekwereld, waardoor hij een blijvend symbool is van hardcore muziek wereldwijd.