Alamaison photo

Alamaison

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Alamaison photo

Over Alamaison

Alamaison, echte naam Pieter Ridder, is een gerespecteerde Nederlandse DJ en muziekproducent die bekend staat om zijn energieke en eclectische DJ-sets die genres als house, disco, en funk naadloos combineren. Zijn muzikale avonturen hebben hem door het hele land gebracht, van intieme clubavonden tot grote festivals, waar hij consequent de menigte op zijn hand krijgt met zijn vrolijke en dansbare tracks.

Afkomstig uit Amsterdam, heeft Alamaison zich snel opgewerkt in de Nederlandse clubscene door zijn uitgesproken muziekstijl en zijn vermogen om een sterke connectie met het publiek te vormen. Zijn sets zijn een levendige mix van klassieke hits en hedendaagse beats, waarmee hij altijd zorgt voor een opgewekte sfeer die kenmerkend is voor zijn optredens.

Naast zijn werk als DJ, is Alamaison ook mede-oprichter van het muziekcollectief en label ‘Plak’ dat zich richt op het promoten van dansmuziek en het organiseren van evenementen waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en gemeenschapsgevoel. Door deze initiatieven heeft hij bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van de lokale muziekscene en biedt hij een platform voor zowel gevestigde als opkomende artiesten.

Zijn inzet voor de muziekindustrie en zijn vaardigheden als DJ hebben Alamaison niet alleen een loyale fanbasis opgeleverd, maar ook erkenning binnen de muziekgemeenschap als een innovator en belangrijke speler in het nachtleven. Door zijn passie voor muziek en zijn toewijding aan het creëren van unieke muzikale ervaringen blijft Alamaison een invloedrijke kracht in de Nederlandse en internationale muziekwereld.