Afrojack photo

Afrojack

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Afrojack photo

Over Afrojack

Afrojack, geboren als Nick van de Wall op 9 september 1987 in Spijkenisse, Nederland, is een wereldberoemde DJ en muziekproducent die een belangrijke rol speelt in de internationale dance scene. Zijn muziek valt vooral binnen het genre van de electro house, maar hij experimenteert ook regelmatig met verschillende andere elektronische muziekstijlen, waaronder progressive house en Dutch house.

Afrojack’s carrière nam een vlucht na de release van zijn hit “Take Over Control” met de Nederlandse zangeres Eva Simons in 2010, die wereldwijd een enorme hit werd. Dit succes vestigde hem als een van de top DJ’s in de elektronische muziekwereld en leidde tot talrijke samenwerkingen met grote namen uit de muziekindustrie, zoals David Guetta, Pitbull, en Madonna.

Afrojack staat bekend om zijn energieke en krachtige optredens op enkele van ’s werelds grootste muziekfestivals, zoals Tomorrowland, Ultra Music Festival en Coachella. Zijn sets zijn dynamisch en bevatten vaak zijn eigen tracks, remixes van populaire nummers en exclusieve edits die speciaal voor zijn shows zijn gemaakt.

Naast zijn succes als performer is Afrojack ook de oprichter van het platenlabel Wall Recordings, dat een platform biedt voor opkomende artiesten binnen de EDM-scene. Zijn inzet om nieuwe talenten te begeleiden en te promoten heeft hem veel respect opgeleverd in de muziekindustrie.

Afrojack’s invloed strekt zich uit voorbij de muziek. Hij heeft meerdere keren de prestigieuze DJ Mag Top 100 DJ’s lijst gehaald en heeft verschillende awards gewonnen, waaronder een Grammy voor zijn remix van Madonna’s “Revolver”. Met zijn continue drive om te innoveren en zijn muziek te evolueren, blijft Afrojack een toonaangevende kracht in de wereld van elektronische dansmuziek.