Adana Twins photo

Adana Twins

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
Adana Twins photo

Over Adana Twins

Adana Twins, bestaande uit het Duitse DJ- en producerduo Take It Easy en Friso, hebben zich sinds hun vorming in 2006 gevestigd als prominente figuren in de wereld van de elektronische muziek. Oorspronkelijk uit Hamburg, Duitsland, heeft dit duo een reputatie opgebouwd voor hun innovatieve benadering van deep house en techno, gecombineerd met invloeden uit andere muzikale genres.

Hun doorbraak kwam met de release van “Strange” in 2012, die de aandacht trok van een internationaal publiek en hen op de kaart zette in de underground muziekscene. Dit nummer kenmerkt zich door zijn aanstekelijke baslijn en hypnotiserende melodieën, elementen die kenmerkend zijn geworden voor de stijl van Adana Twins.

In de loop der jaren hebben Adana Twins niet alleen hun sound verder ontwikkeld, maar ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de elektronische muziek door hun werk met andere artiesten en remixes. Hun vermogen om dynamische sets te creëren die zowel emotionele diepgang als dansbaarheid bevatten, heeft hen favorieten gemaakt op zowel clubavonden als grote festivals.

Het duo is ook bekend om hun werk met het label Watergate Records, waar ze niet alleen hun eigen tracks hebben uitgebracht, maar ook hebben samengewerkt met andere invloedrijke artiesten binnen het label. Nummers zoals “Jupiter” en “Flower of Cane” benadrukken hun talent voor het creëren van rijke, gelaagde tracks die zowel reflectief als energiek zijn.

Adana Twins blijven een krachtige invloed in de elektronische muziekscene, bekend om hun technische vaardigheden en hun vermogen om luisteraars op een diep emotioneel niveau aan te spreken. Met een constante stroom van innovatieve muziek en optredens over de hele wereld, behouden Adana Twins hun positie als leiders in de wereld van de elektronische muziek.