22Bullets photo

22Bullets

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

  1. 2023
  2. 2022
  3. ZeeZout Festival cover ZeeZout Festival

    ZeeZout Festival

    3-3 sep Amsterdam

22Bullets photo

Over 22Bullets

22Bullets, een opkomende naam in de internationale elektronische dansmuziekscene, staat bekend om zijn energieke en melodieuze tracks die een breed publiek aanspreken. Hoewel gedetailleerde biografische informatie over hem schaarser kan zijn in vergelijking met gevestigde artiesten, heeft 22Bullets zich snel gevestigd als een talentvolle producer door zijn samenwerkingen en consistente levering van kwaliteitsmuziek.

22Bullets heeft een opmerkelijke stijl die elementen van progressive house, EDM, en soms zelfs trap combineert. Deze veelzijdigheid heeft hem geholpen om op te vallen in de zeer competitieve muziekwereld. Zijn muziek wordt gekenmerkt door pakkende melodieën, krachtige drops en een goed gevoel voor ritme en sfeer, wat elk van zijn tracks geschikt maakt voor grote festivalpodia en clubvloeren.

Een van de belangrijkste doorbraken voor 22Bullets kwam met de steun van grotere namen in de EDM-wereld, zoals Tiesto en Hardwell, die zijn muziek in hun sets hebben opgenomen. Dit heeft hem waardevolle blootstelling gegeven en heeft bijgedragen aan zijn groeiende populariteit onder EDM-liefhebbers wereldwijd.

Naast zijn solo-projecten heeft 22Bullets ook succesvol samengewerkt met andere artiesten, wat heeft geresulteerd in een aantal dynamische tracks die zijn veelzijdigheid en creatieve vermogen tonen. Door deze samenwerkingen heeft hij zijn bereik verder uitgebreid en blijft hij een artiest om in de gaten te houden in de evoluerende wereld van elektronische muziek.

Met een groeiend repertoire aan invloedrijke tracks en een toenemende aanwezigheid op internationale muziekpodia, is 22Bullets goed op weg om een prominente kracht te worden in de wereld van EDM.