web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Jebroer
artist

Jebroer is een Nederlandse rapper vooral bekend om zijn nederhop tracks: Nooit meer slapen (2012) van Yellow Claw, Banaan (2015) en Kind van de Duivel (2017). Sindsdien gaat het erg hard met de artiest. Hij is onwijs populair onder het vooral iets jongere publiek en treedt op het ene feestje en festival na het andere op. Daar zitten niet de minste festivals tussen. Denk aan Noorderslag, Pinkpop en zelfs Tomorrowland. 

Timothy (Tim) Kimman, zoals Jebroer echt heet, is geboren op 8 juli 1986 in Voorschoten. Als kind kon hij niet goed omgaan met autoriteit en kwam daardoor meerdere keren met de politie in aanmerking. Hij moest zelfs sociale vaardigheidstraining en agressietraining volgen. Op zijn zeventiende vond hij een uitvlucht in muziek en begon hij de rappen. Het is daarom ook niet vreemd dat in zijn stijl veel agressiviteit en provocatie bevat.

Hieronder zie je waar Jebroer dit jaar allemaal optreedt. Of check onze festivalkalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland.


Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

TT Festival

27 t/m 30/06 TT Festival

Assen centrum, Assen

Line-up

The Mississippi Kings, Hangover Paradise, MELROSE, Bökkers, De Wethouders, RADIONL, DJ ARNOUD, PROOST!, Mooi Wark, Johnny 500,

Knaltival Carnaval

za 10/02 Knaltival Carnaval

Strand Binnen, Breda

Line-up

Jebroer, Ruthless, Lamme Frans, Puinhoop Kollektiv​, Rave van Fortuin, Daisy, Crooxs, Fiësto, Kolonel Bronk, Brocco,