Heerenveen Live cover

Heerenveen Live

Datum

Omschrijving

Na de eerste editie in 2022 hebben we de smaak te pakken en knallen we door!. Op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september gaan we de wereld op haar kop zetten! We trekken alle registers open voor een weekend vol feest, geluksmomentjes, nationale top acts en gezelligheid! Maak je borst maar nat want Heerenveen Live wordt le-gen-darisch

Festival type

00's
90's
Classics
Hits
Hiphop

Locatie

P6 Terrein, Heerenveen
Tusken de Fjilden

Max. bezoekers

3.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Heerenveen Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Heerenveen Live. Dat op 8 september 2023 in P6 Terrein te Heerenveen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register