By the Creek cover

By the Creek

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Misschien ben je het verleerd. Of vergeten. Maar deze zomer kun je alles opnieuw ontdekken. Niet één, maar twee dagen lang. Aan het water, onder de brug en in het gras. Hier kun je vreemden bevrienden. En reconnecten met oude bekenden. Beweeg grenzeloos tussen BASIS, Vunzige Deuntjes, ZeeZout, Nachtcollege, No Diggity en Fiesta Macumba. Ontdek alles wat er te ontdekken valt. En als je er toch bent, ga dan op avontuur in ons paradijselijk stukje natuur. Verbreed je blik. En breek uit je bubbel. Op By the Creek 2022

Festival type

Hiphop
Dancehall
00's
90's
Underground
Latin
Urban
EDM
Techno

Locatie

Middelwaard, Vianen
Middelwaard, 4133 HD

Max. bezoekers

20.000

Min. leeftijd

14

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

By the Creek

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder By the Creek. Dat op 2 juli 2022 in Middelwaard te Vianen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register