ZomerZon Festival cover

ZomerZon Festival

Datum

Omschrijving

De zon op je bol, een zomerbriesje door je haar en een koud biertje in je hand. Centraal gelegen in het prachtige ZomerZon park tussen de hoge bomen ligt onze mainstage. Een muzikale cocktail van de lekkerste House tot uplifting Dance & EDM is wat je kan verwachten op de stralende ZomerZon mainstage.

Festival type

House
Dans
EDM
Disco

Locatie

Sportpark Uden, Uden
Sportlaan, 5404 NK

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

ZomerZon Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder ZomerZon Festival. Dat op 17 juni 2023 in Sportpark Uden te Uden gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register