Wolter Wolthers Disco Festival cover

Wolter Wolthers Disco Festival

Datum

Omschrijving

Zaterdag 18 mei 2024 vindt het eerste outdoorfestival van het Groningse feestseizoen plaats in de Graanfabriek. En het is direct het allermooiste, lekkerste en fijnste festijn van het jaar: het Wolter Wolthers Disco Festival 2024❤️ Na drie voorgaande stijf uitverkochte edities wordt dit een nog grotere extase van vrolijkheid, hilariteit en explosiviteit met maar liefst drie swingende areas. De grote openlucht stage met kippenvelgevende disco-minded sets, de legendarische Glazen Loods met vrolijke disco-house, disco-Italo plus lumineuze sunset en de overdekte “Gimme, Gimme, Gimme Area” vol met spiegelbollen waar je zweeft op discohits tot middernacht. Onze Wolter Wolthers Residents zorgen samen met Disco DJ’s van (inter)nationale allure voor een muzikale vuurpijl tot ver in de sterrenhemel. Verwacht verder een vrolijk decor met louter leuke, blije, vrolijke mensen, cocktailbar en diverse foodtrucks .

Festival type

Disco

Locatie

Graanfabriek, Groningen
Helsinkistraat 6, 9723 BD

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Wolter Wolthers Disco Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Wolter Wolthers Disco Festival. Dat op 18 mei 2024 in Graanfabriek te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register