Wilde Weide cover

Wilde Weide

Datum

Omschrijving

Op de mooiste festivalgrond van Nederland ontspruit in 2024 Wilde Weide. Bij vier intieme podia nieuwe bands ontdekken, losgaan op tropische klanken, ontroerd worden bij ligconcerten en alles eruit gooien op de dansvloer. Kortom, voer voor de muzikale omnivoor en mensen met een open blik. Een lang weekend vakantie vieren, dwalen door bamboebossen en op avontuur van de middag tot het begin van de nacht. Die eerste editie wil je meemaken. Van de makers van Wildeburg. Wilde Weide Festival 5.6.7 juli 2024 Kraggenburg

Festival type

EDM
House
Techno
Deephouse
Wereldmuziek

Locatie

Netl de Wildste Tuin, Kraggenburg
Leemringweg 19, 8317 RD

Aantal stages

4

Max. bezoekers

11.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Wilde Weide

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Wilde Weide. Dat op 5 juli 2024 in Netl de Wildste Tuin te Kraggenburg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register