We Love Freestyle cover

We Love Freestyle

Datum

Omschrijving

De volledige line-up voor "We Love Freestyle" tijdens de Zomerfeesten Nijmegen is bekend. Deze editie krijgt een extra dosis Rauwe Kicks uit de speakers. Verwacht de beste freestyle, rawstyle en uptempo hardcore in de hoofdzaal deze avond. In het "Hakkuh Café" kun je samen met jouw matties knallen op keiharde uptempo zonder piepkicks!

Festival type

EDM
Harder styles
Hardcore

Locatie

Doornroosje, Nijmegen
Stationsplein 11, 6512 AB

Aantal stages

2

Max. bezoekers

1.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

We Love Freestyle

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder We Love Freestyle. Dat op 14 juli 2024 in Doornroosje te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register