Vunzige Deuntjes aan het Strand cover

Vunzige Deuntjes aan het Strand

Datum

Omschrijving

That’s right, Vunzige Fam: na een tijdje niet zijn we op vrijdag 19 april ein-de-lijk weer back at it again in Scheveningen voor een nieuwe editie aan het strand! The finest hiphop, R&B, dancehall en afro-deuntjes, ondergaand zonnetje, cocktail in de hand, met als decor het Scheveningse strand. What could you possibly wish for more? 🥰

Festival type

00's
90's
Dancehall
Hiphop
R&B
Urban
Latin

Locatie

Azorra Beachclub, Den Haag
Strand Noord 66, 2586 ZZ

Aantal stages

1

Max. bezoekers

20.000

Min. leeftijd

21

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Vunzige Deuntjes aan het Strand

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Vunzige Deuntjes aan het Strand. Dat op 19 april 2024 in Azorra Beachclub te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register