Thuishaven x Tjade 10 HRS cover

Thuishaven x Tjade 10 HRS

Datum

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE: – 18+ (ID verplicht). – Lockers zijn aanwezig en te huur op het terrein. Koop je tickets alleen via betrouwbare platformen zoals onze eigen website (ticketprovider Tibbaa), Resident Advisor of ticketswap. Dit zijn de enige tickets die je toegang garanderen tot onze evenementen. Door het kopen van een ticket en/of het bezoeken van een evenement bij Thuishaven, ga je akkoord met onze huisregels en algemene voorwaarden.

Festival type

Deephouse
EDM
Hard techno
House
Techno

Locatie

Thuishaven, Amsterdam
Contactweg 68, 1014 BW

Aantal stages

3

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Thuishaven x Tjade 10 HRS

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Thuishaven x Tjade 10 HRS. Dat op 28 juli 2024 in Thuishaven te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register