The Masked Singer Live cover

The Masked Singer Live

Datum

Omschrijving

Op zaterdag 11 mei zal de allereerste editie van The Masked Singer Live in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Een spectaculaire, muzikale show voor alle fans van het populaire televisieprogramma waarbij er maar liefst vier bekende Nederlanders worden ontmaskerd! En deze keer ben jij, het publiek, het panel! Weet jij de hints te ontcijferen, de stemmen te identificeren en de ware identiteit van onze verborgen sterren te ontrafelen? De show wordt verder aangevuld met betoverende optredens van te gekke karakters uit het huidige televisieseizoen en verrassende gastoptredens van enkele oude bekenden. Dit alles onder de vakkundige leiding van onze gastheer, Ruben Nicolai. The Masked Singer Live is een spektakel voor het hele gezin die je simpelweg niet wilt missen!

Festival type

Hits
Pop
Overig
Rock

Locatie

Ahoy, Rotterdam
Ahoyweg 10, 3084 BA

Max. bezoekers

5.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

The Masked Singer Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder The Masked Singer Live. Dat op 11 mei 2024 in Ahoy te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register