The Classixs cover

The Classixs

Datum

Omschrijving

Na eindelijk weer een vol Classixs jaar te hebben gehad kan je nu vooruit kijken naar DJ Francois presents The Classixs 2023! De koning van de Classixs, DJ Francois, zal namelijk weer neerstrijken in het Klokgebouw Eindhoven en natuurlijk zullen hij en zijn Classixs team weer zorgen voor een dag vol met de allerlekkerste classics!

Festival type

Classics
House
Hits
Hardstyle
EDM

Locatie

Klokgebouw, Eindhoven
Klokgebouw 50, 5617 AB

Max. bezoekers

3.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

The Classixs

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder The Classixs. Dat op 25 maart 2023 in Klokgebouw te Eindhoven gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register