Datum

Omschrijving

TakeRoot: altijd authentiek, met muzikanten die één ding gemeen hebben: ze kennen de ups en downs van het leven en bezingen die met hart en ziel. Gewoon, omdat ze niet anders kunnen. Ze hebben allen dezelfde wens: het publiek deelgenoot maken van hun eenzaamheid, pijn en vreugde. Ze durven te leven met de remmen los en met hun kloten op het blok, hoewel er hard doorgeslagen kan worden. Van intieme singer-songwriters tot doordenderende bands: TakeRoot laat hun verhaal horen.

Festival type

Wereldmuziek
Overig
Pop
Country
Singer / songwriter

Locatie

De Oosterpoort, Groningen
Trompsingel 27, 9724 DA

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

TakeRoot

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder TakeRoot. Dat op 4 november 2023 in De Oosterpoort te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!