Smashed Potatoes cover

Smashed Potatoes

Datum

Omschrijving

De freestyle en classics machine wordt opnieuw aangezet voor de 2e editie van Smashed Potatoes in 2023! Precies in het midden van Limburg kunnen alle liefhebbers van de echte classics in de hardere stijlen en freestyle volledig worden bediend. Op een schitterende locatie aan het water met 3 areas gaat Smashed Patatoes los op zaterdag 5 augustus 2023. Het evenement vind plaats bij het recreatiepark Billybird Park - Drakenrijk te Reuver, gelegen direct langs de A73, Een toplocatie! De komende jaren zal Smashed Potatoes festival hier verder groeien.

Festival type

Harder styles
Hardstyle
Freestyle
Classics

Locatie

BillyBird Park Drakenrijk, Reuver
Drakenrijkstraat, 5953 TR

Max. bezoekers

6.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Smashed Potatoes

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Smashed Potatoes. Dat op 5 augustus 2023 in BillyBird Park Drakenrijk te Reuver gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register