Royal Park Live (1e weekend) cover

Royal Park Live (1e weekend)

Datum

Omschrijving

Royal Park Live is een reeks bijzondere zomeravondconcerten op Paleis Soestdijk. Van harte welkom op Royal Park! Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. De poorten gaan aan het einde van de middag voor je open en tegen het vallen van de avond staat de hoofdact op het podium.

Festival type

Rock
Indie rock
Indie pop
Alternative
80's
Singer / songwriter

Locatie

Paleis Soestdijk, Baarn
Amsterdamsestraatweg 1, 3744 AA

Aantal stages

1

Max. bezoekers

5.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Royal Park Live (1e weekend)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Royal Park Live (1e weekend). Dat op 4 juli 2024 in Paleis Soestdijk te Baarn gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register