Rhythm & Blues Night cover

Rhythm & Blues Night

Datum

Omschrijving

Save The Date! Zaterdag 29 april 2023 de 31e editie van de Rhythm & Blues Night in De Oosterpoort in Groningen. Al drie decennia lang brengen dit concep topacts uit de internationale blues, roots en Rhythm ‘n’ Blues onder één dak. Omdat de blues generaties lang voor een groot, gevarieerd en rijk nageslacht heeft gezorgd, zal ook op deze editie van de Rhythm & Blues Night in vele gedaantes verschijnen: als ouderwetse rhythm & blues of onversneden deltablues, als groovy funk en onstuimige boogie of stevige rock-‘n-roll en meeslepende southern rock. Soms met een likje soul of af en toe een vleugje gospel.

Festival type

Jazz
Blues

Locatie

De Oosterpoort, Groningen
Trompsingel 27, 9724 DA

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

17

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Rhythm & Blues Night

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Rhythm & Blues Night. Dat op 29 april 2023 in De Oosterpoort te Groningen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register