Reggae Woods cover

Reggae Woods

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Maak je klaar voor een gloednieuw reggae-avontuur! Reggae Lake presenteert met trots het nieuwe Reggae Woods Festival op 6 juli 2024 in Zuiderpark, Rotterdam. Laat je betoveren door de magie van reggae midden in de natuur. Verwacht geweldige internationale artiesten, 5 verschillende area’s en een onvergetelijke sfeer.

Festival type

Pop
Rock
Reggae
Dancehall
Dubstep

Locatie

Zuiderpark (Rotterdam), Rotterdam
Zuiderpark, 1076 RA

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Reggae Woods

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Reggae Woods. Dat op 6 juli 2024 in Zuiderpark (Rotterdam) te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register