Ramblin Roots Festival Special cover

Ramblin Roots Festival Special

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Het jaarlijks terugkerende americana & roots festival Ramblin Roots is terug. Op zaterdag 21 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van het beste uit de wereld van de americana, blues, roots, altcountry en aanverwante muziekstijlen tijdens de negende editie van Ramblin Roots!

Festival type

Overig
Wereldmuziek

Locatie

Tivolivredenburg, Utrecht
Vredenburgkade 11, 3511 WC

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ramblin Roots Festival Special

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ramblin Roots Festival Special. Dat op 21 oktober 2023 in Tivolivredenburg te Utrecht gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register