Ploegendienst Festival cover

Ploegendienst Festival

Datum

Omschrijving

In 2023 gaat Ploegendienst Festival naar de vrijdag en de zaterdag (30 juni & 1 juli). In goed overleg met alle collega’s is deze keuze gemaakt. De collega's zagen alleen maar voordelen. Je neemt namelijk een middagje vrij en hebt twee dagen om bij te komen. Maandag weer fris op je andere werk. Wat wil je nog meer? Helemaal gelijk collega!

Festival type

Techno
House
Disco
Disco tech

Locatie

Galderse Meren, Galder
Oude Rijsbergsebaan 22, 4855 AS

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ploegendienst Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ploegendienst Festival. Dat op 30 juni 2023 in Galderse Meren te Galder gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register