Pleinpop Schijndel cover

Pleinpop Schijndel

Datum

Omschrijving

Eindelijk is het dan zo ver! Zet de datum voor aankomende editie snel in je agenda. Begin september strijkt Pleinpop weer neer in het Kloosterpark te Schijndel. Het park wordt omgetoverd tot een ‘dorp’ met natuurlijk Het Plein, De Jesus Christ Super Stage, De Brouwerij en Speciaalbiercafé Den Gulzigen Bok. Knus, gezellig en vol van muziek! Tot Pleinpop!

Festival type

Indie pop
Indie rock
Pop
Funk
Soul
Rock
Rock & Roll

Locatie

Kloosterpark, Schijndel
Pastoor van Erpstraat 108, 5481 BK

Max. bezoekers

8.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Pleinpop Schijndel

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Pleinpop Schijndel. Dat op 1 september 2023 in Kloosterpark te Schijndel gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register