Parkzicht Outdoor cover

Parkzicht Outdoor

Datum

Omschrijving

Na twee geweldige edities in 2022 en 2023, kon een nieuwe editie van Parkzicht outdoor niet uitblijven! Op 15 juni zal het Krabbepark tussen 14:00 en 23:00 weer volledig in Parkzicht thema staan. We gaan terug naar de goede oude tijd en kunnen weer een dag lang genieten van maar liefst drie area’s gevuld met Parkzicht Classics, Energiehal Classics en Rotterdam Techno!

Festival type

90's
80's
00's
Classics
House
Gabber
Techno
Hardcore

Locatie

De Krabbeplas, Vlaardingen
Surfpad 1, 3132 TW

Aantal stages

3

Max. bezoekers

10.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Parkzicht Outdoor

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Parkzicht Outdoor. Dat op 15 juni 2024 in De Krabbeplas te Vlaardingen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register