Parels van de Stad cover

Parels van de Stad

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Met pijn in ons hart: Parels van de Stad 2021 wordt definitief verplaatst naar 2022. We hebben er alles aan gedaan om jullie zo snel mogelijk weer in de armen te kunnen sluiten, maar het heeft helaas niet zo mogen zijn. We pinken die diamanten traan weg, maar kunnen niet anders dan de blik ook weer op vooruit zetten. Op naar 2022, samen met jullie. ❤️ Geslepen als we over de afgelopen periode zijn geworden hebben we de nieuwe datum van ons festival in 2022 al bevestigd. Op hoop van zegen shinen we op zondag 4 september 2022 samen bij Tuinen van West! 💎

Festival type

Hiphop
Pop
Classics
Disco
Hits
House

Locatie

Tuinen van West, Amsterdam
Pieter Moeskopspad 20, 1067 HR

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Parels van de Stad

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Parels van de Stad. Dat op 4 september 2022 in Tuinen van West te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register