Opperdepop cover

Opperdepop

Datum

Omschrijving

Opperdepop Festival is een driedaags culinair muziekfestival in het Annie M.G. Schmidtpark, aan het Pluk van de Pettefletpad, in Bergschenhoek. Het festival draait om de leukste artiesten en heerlijk eten en drinken bij restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up restaurant runnen.

Festival type

Nederlandstalig
Nederhop
Feestmuziek
Pop

Locatie

Evenemententerrein Lansingerland, Bergschenhoek
Berkelseweg 95, 2661 AK

Aantal stages

3

Max. bezoekers

5.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Opperdepop

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Opperdepop. Dat op 6 september 2024 in Evenemententerrein Lansingerland te Bergschenhoek gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register